Meteor Precision Measurements b.v.

Uiterdijk 21
3195 GK Pernis
the Netherlands

Phone: +31-(0)653 244 221
Fax: +31-(0)104 614 492
E-mail: info@meteorpm.com

Apparatuur


3D-meten
Wij maken gebruik van het Sokkia NET1 Total Station. Afhankelijk van de geometrie van het object, het meetvolume en omgevingsinvloeden heeft het Sokkia NET1 systeem heeft een bewezen nauwkeurigheid van 0,1 tot 1mm. De resultaten worden al tijdens de meting verwerkt in een computersysteem, zodat wij in de meeste gevallen al direct na de meting een (voorlopige) rapportage kunnen verzorgen.

Asuitlijnen en geometrie meting
Voor het uitlijnen van roterende assen en het meten van vlakheid, rechtheid, parallelliteit etc. maken wij gebruik van apparatuur van het Zweedse merk Fixturlaser. Als sinds het begin van de jaren tachtig van de vorige eeuw produceert en levert Fixturlaser hoogwaardige lasersystemen die onder alle omstandigheden garant staan voor snelle en nauwkeurige resultaten.

Indien gewenst maken wij gebruik van de meetapparatuur welke door de klant ter beschikking wordt gesteld. In dit geval geldt een korting van 10% op onze tarieven.

Een andere mogelijkheid is uw personeel ’on the job’ kennis te laten maken met het meten of de reeds aanwezige kennis op te frissen.